ICT Leaders Finland

Hallitus

ILFin hallitus vuodelle 2019:

Tomi Dahlberg

Puheenjohtaja Tomi Dahlberg, puheenjohtaja@ilf.fi

Tomi Dahlberg on tietojärjestelmätieteen professori (POP, digitaalisen liiketoiminnan johtaminen) Turun kauppakorkeakoulussa ja hallitusammattilainen. TiVi -lehti luonnehtii häntä IT-johtamisen kestovaikuttajaksi ja moniottelijaksi. ILF:n lisäksi Tomi johtaa puhetta SFS:n standardisointiryhmässä 308 (IT-palveluiden johtaminen ja hallinta), Suomen CIO of the year valintaraadissa ja hän on IAC:n varapuheenjohtaja (vastuulueena Eurooppa).

Pauli Wihuri

Varapuheenjohtaja Pauli Wihuri

Pauli Wihuri on digitalisaatio-, tietohallinto- ja tietoturvajohdon neuvonantaja (KPMG CIO Advisory ja Cyber Security), joka tukee johtajia onnistumaan ainutlaatuisella yhdistelmällä luovuutta, strategista ketteryyttä, intuitiota, analyyttisyyttä, ongelmanratkaisua, pitkäjänteisyyttä, pysyvää parannusta ja hallittua riskiottoa.

Laura Laurikainen

Sihteeri Laura Laurikainen

Laura Laurikainen toimii Nokia Technologies Oy:llä IT Service Owner roolissa, päävastuuna patenttisopimusten hallintajärjestelmä. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut erinäisissä IT-asiantuntija tehtävissä asiakaspalvelun ja asiakkuudenhallintatietojärjestelmien kehittämisen sekä ylläpidon parissa. Hän on toiminut ILF:n sihteerinä 2019 alusta lähtien.

Sanna Koskela

Jäsen Sanna Koskela

Sanna Koskela toimii konsulttina asiakaspalvelu- ja asiakkuudenhallintatietojärjestelmien parissa. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut mm. asiakaspalvelun ja markkinoinnin parissa sekä IT-asiantuntijan tehtävissä.

Marco Halén

Talousvastaava Marco Halén

Marco Halén on toiminut pitkään tietohallintojohtajana finanssialalla. Tällä hetkellä hän tuo maahan Ovumin IT-tutkimuspalveluita, konsultoi organisaatioita digitalisaation johtamiseen liittyen ja valmistelee aiheesta väitöskirjaa Aalto-yliopistossa.

Emma Falck

Tiedotusvastaava Emma Falck, info@ilf.fi

Emma Falck on n:n vuoden maisteriopiskelija Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa, pääaineenaan Information and Service Management. Emma työskentelee CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy:llä palvelupäällikkönä. Emma on ILF:n hallituksen ensimmäinen opiskelijajäsen.

Turkka Keskinen

Jäsen Turkka Keskinen

Turkka Keskinen toimii UPM:n tietohallintojohtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä Turkka on toiminut useissa eri talousjohdon tehtävissä aina tehtaalta konsernitasolle. Hänellä on myös kokemusta laajojen, kansainvälisten IT-projektien johtamisesta sekä henkilöstöhallinnosta. Monissa tehtävissä on ollut merkittävänä elementtinä muutoksen johtaminen. Näin myös nykyisessä CIO-tehtävässä, jossa IT on ollut sekä osa laajempaa transformaatiota että sen mahdollistaja. Turkka toimii myös SaaS-pohjaisia IT-palveluhallinnan ohjelmistoja tuottavan Efecten hallituksessa.

Pekka Kimpimäki

Jäsen Pekka Kimpimäki

Pekka Kimpimäki on toiminut järjestelmätoimittajan johtaja ja päällikkö tehtävissä. Hänen kiinnostuksen kohteita ovat tietojohtaminen, liiketoiminnan kehittäminen, digitalisaatio ja muutoksen johtaminen. Nykyisin hän toimii julkisella puolella.

Kai Linnervuo

Jäsen Kai Linnervuo

Kai Linnervuo on NordCheck Oy:n COO, startup-yrittäjä sekä useiden Tivian osaamisyhteisöjen ja työryhmien monivuotinen jäsen.

Manu Pajuluoma

Jäsen Manu Pajuluoma

Manu Pajuluoma on Lapin yliopiston tietohallintojohtaja ja yliopistojen IT-johtajien FUCIO-verkoston puheenjohtaja. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut finanssisektorilla johto- ja esimiestehtävissä.

Mika Helenius

Jäsen Mika Helenius

Mika Helenius on toiminut tietohallinnon kehittäjänä yli kolmen vuosikymmenen ajan ja perustanut maamme laajimman CIO Akatemian. Tällä hetkellä hän toimii digitaalisen talouden kehittämishankkeen strategisena kehitys- ja innovaatiojohtajana. Hän on pitkään toiminut eurooppalaisen CIO ja CDO verkoston kehittäjänä sekä EU komission neuvonantajan IT-johtamisen ja osaamisen kehittämisen strategissa kysymyksissä kuten CIO osaamisen evoluutio, alustatalous, digitaalinen kilpailukyky, sisämarkkinoiden toimivuus ja laaja IT-johtamisen EU CEN Technical Committee (TC) 428 Digital Competences and ICT Professionalism standardointi.

Päivi Hokkanen

Varajäsen Päivi Hokkanen

Päivi Hokkanen toimi 15 vuoden ajan tietohallintojohtajana kunnes käynnisti 2017 ITprofs Oy:n tavoitteenaan auttaa suomalaisia yrityksiä IT:n johtamiseen liittyvissä hankkeissa. Hän toimii myös Digian ja MPY Palvelut Oyj:n hallituksissa, Keskuskauppakamarin IT-ehtojen seurantaryhmän jäsenenä sekä SoteDigi Oy:n kehitysjohtajana.

 

Varajäsen Jukka-Pekka Suonikko